Марбрайт ООД
търговия, монтаж, електроматериали
и осветителни тела

Доставка

Марбрайт ООД доставя своите стоки за цялата страна с помощта на куриерските компании Европът, Еконт  или друга избрана от клиента .

Срокове за доставка

С оглед на спецификата на продуктите, които се предлагат в електронния магазин marbrait.com, НЕ всички стоки са в наличност.

Именно поради тази причина, след направена поръчка,  наш служител задължително се свързва с Вас на посочения при регистрацията телефонен номер или  e-mail  адрес  за потвърждение на адреса и УТОЧНЯВАНЕ  на времето за доставка.Ако времето за доставка на избраните  продукти устройват клиента, следва потвърждение на доставката.

За цялата страна доставката е в рамките на 24 часа след като направената поръчка получи статус "Изпратена".

Цени за доставка

Доставката за територията на Република България е БЕЗПЛАТНА за всички поръчки на стойност над 350.00лв. с ДДС.

Цените за доставка на всички направени поръчки под тази стойност са за сметка на клиента и те се калкулират автоматично в процеса на подаване на поръчката спрямо теглото на стоката и ценовите условия на избраната  куриерска фирма.

В определени случаи , когато количеството и спецификата на поръчаните продукти го налагат Марбрайт ООД  предлагат на клиента Договор за доставка с допълнителни условия.

Връщане на стока

Всяка поръчка се доставя с възможността да бъде прегледана преди заплащане на наложения платеж.

Потребителят има право да се откаже от поръчката и да върне осветителните тела в рамките на четиринадесет дни, считани от момента на получаване на стоката, който е упоменат в документацията на куриерската фирма, с която работи Марбрайт ООД. Стоките не трябва да имат нарушен търговски вид: да не липсват или да са скъсани опаковки и инструкции за монтаж и употреба, осветителните тела да не са монтирани и да нямат видими драскотини по повърхностите, да не липсват части и компоненти от лампите Марбрайт ООД се задължава да възстанови на потребителя пълната покупна стойност на стоките не по-късно от 30 дни считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор съгласно ЗЗП чл. 55, ал.6.

Уважаеми клиенти ,

От 25 май 2018 г. във всички държави-членки на Европейския съюз ще се прилагат нови правила за защита на личните данни. Те са уредени в т.нар. Общ регламент за защита на личните данни (GDPR). Новата правна рамка запазва редица основополагащи принципи и понятия от съществуващата към момента нормативна уредба, но в същото време въвежда по- високи стандарти за защита на данните, разширени права на физическите лица и нови задължения на администраторите на лични данни.